best html templates

EL DESPERTAR DE LES OVELLES 

Van ser els faraons egipcis els autèntics constructors de les piràmides i la Gran Esfinx? 

Quan el polèmic escriptor català, Oriol Camps, és brutalment assassinat, deixa en mans de la seva neboda, Maia Camps, arqueòloga i estudiosa de la història de la humanitat, una herència que no només li mostra una cara nova i intrigant de la realitat que l’envolta, sinó que posa en perill la seva vida. L’última noticia que té del seu oncle, és un missatge inquietant: “La Gran Esfinx de Gizeh és el guardià d'un dels tresors més grans de la història de la humanitat”.

Però la dolorosa pèrdua del seu oncle i l’intriga del misteri que li ha deixat, queden a l'ombra d’un altre fet esgarrifant: Hi ha gent molt poderosa i perillosa interessada en un invent del seu oncle, un generador d’energia lliure, que s'amaga a la casa de l’escriptor. Aquest és el punt de partida d’una trepidant aventura plena d'intriga, misteri, amor i traïció, que ens trasllada finalment a la Gran Esfinx de Gizeh.

Al llarg de la novel·la, en la que el lector és passejat pels incomparables paratges de Les Gavarres i la Costa Brava, seguim la profunda evolució personal de la seva protagonista, que, transgressora i inconformista, es debat cada vegada més entre la història ortodoxa i les incongruències i esquerdes que en aquesta troba. La Maia, al llarg de la trama, s’ha de qüestionar moltes coses, trencar límits, superar obstacles i enfrontar-se a les seves pròpies pors per, finalment, emprendre un viatge cap a El Caire que canviarà per sempre el rumb de la seva vida.

A través d’històries paral·leles i entrelligades, la novel·la salta entre èpoques i explota moltes de les possibilitats i potencials que ens ofereix el nou paradigma científic, alhora que planteja qüestions provocadores sobre la veracitat del que se’ns explica com la nostra història.


“El Despertar de les ovelles” no us deixarà indiferents. Si us va agradar la primera novel·la, “Año 2012 – Bajo los menhires de la Albera”, aquest nou lliurament dels autors gironins, us sorprendrà gratament.

EL DESPERTAR DE LAS OVEJAS

¿Fueron los faraones egipcios los auténticos constructores de las pirámides y la Gran Esfinge de Gizeh?

Cuando el polémico escritor catalán, Oriol Camps, es brutalmente asesinado, deja en manos de su sobrina, Maya Camps, arqueóloga y estudiosa de la historia de la humanidad, una herencia que no sólo le muestra una cara nueva e intrigante de la realidad que la rodea, sino que pone en peligro su vida. La última noticia que tiene de su tío es un mensaje inquietante: “La Gran Esfinge de Gizeh es el guardián de uno de los tesoros más grandes de la historia de la humanidad”.
Pero la dolorosa pérdida de su tío y la intriga del misterio que le ha dejado, quedan en la sombra de otro hecho escalofriante: Hay gente muy poderosa y peligrosa interesada en un invento de su tío, un generador de energía libre, que se esconde en la casa del escritor. Éste es el punto de partida de una trepidante aventura llena de intriga, misterio, amor y traición, que nos traslada finalmente a la Gran Esfinge de Gizeh.

A lo largo de la novela, en la que el lector es llevado por los incomparables parajes de Les Gavarres y la Costa Brava, seguimos la profunda evolución personal de su protagonista, que, transgresora e inconformista, se debate cada vez más entre la historia ortodoxa y las incongruencias y grietas que en ésta encuentra. Maya, a lo largo de la trama, deberá cuestionarse muchas cosas, romper límites, superar obstáculos y enfrentarse a sus propios miedos para, finalmente, emprender un viaje hacia El Cairo que cambiará para siempre el rumbo de su vida.

A través de historias paralelas y entrelazadas, la novela salta entre épocas y explota muchas de las posibilidades y potenciales que nos ofrece el nuevo paradigma científico, a la vez que plantea cuestiones provocadoras sobre la veracidad de lo que se nos explica como nuestra historia.

“El Despertar de las ovejas” no os dejará indiferentes. Si os gustó la primera novela, “Año 2012 – Bajo los menhires de la Albera”, esta nueva entrega de los autores gerundenses, os sorprenderá gratamente. Las dos son novelas que rompedoras de límites, pensadas para provocar preguntas y nuevos planteamientos en el lector. Obras literarias iniciáticas para el despertar de la consciencia, en formato de novela, que llevan al lector por caminos insospechados y le hace perder la noción del tiempo.

© Copyright 2020 Marina Vilella Stub - Tots els drets reservats