free website templates

SENSE OMBRA DE DUBTE

I si la realitat no fos allò que veiem? I si tot plegat fos un somni, i la vida real no fos a dins sinó a fora del somni? I si res no fos com ens pensàvem? Hauríem de tornar a aprendre. Obrir la ment a una nova forma de concebre el món. I d'això tracta aquest llibre. No és cap llibre d’autoajuda. No hi ha doctrines ni receptes màgiques. Simplement, et vol transmetre, de manera que no quedi ni ombra de dubte, el nou paradigma que, de mica en mica, ens arriba de molts fronts. Un paradigma que ens desplega un escenari tan diferent, que capgira tot allò que, fins ara, havíem après sobre el món.

Vivim una època difícil, però apassionant. Amb crisis a tots els nivells com a teló de fons. Rebem fortes sacsejades que ens han d’ajudar a sortir de la ben arrelada zona de confort i a trobar el camí de sortida d’aquest laberint. Les imatges del somni – o del malson – són tan absurdes que es tornen en contra de la seva mateixa raó de ser. Una mà prodigiosa ens està molestant amb petites bufetades per a fer-nos despertar.

Aquest llibre ens ofereix un viatge senzill i entenedor per les lleis que regeixen l'existència. A través de les seves pàgines, deixarem enrere l’atraient i temptadora fauna d’ofertes de tècniques de control mental, llei d’atracció i visualitzacions, encaminades a aconseguir una existència luxosa i fàcil, una cursa sense fi per cobrir falses “necessitats”, per encaminar-nos a avançar - ara sí - cap al nostre veritable propòsit: emprendre el camí de tornada a la Unitat.

Sense ombra de dubte és un llibre de capçalera per tenir a mà en el nostre pelegrinatge cap a la Unitat.

© Copyright 2020 Marina Vilella Stub - Tots els drets reservats