Mobirise

Crema Complemento Líquido Rojo

Un ungüent universal
Tot un món d’aplicacions en una sola crema. Hidratant, nutritiva, cicatritzant, regenerant, renovadora, estimulador dèrmic i un potent antiinflamatori. I tot en una sola crema. D’aquí que quasi se la podria anomenar l’ungüent universal. O la crema de primers auxilis. O LA crema facial.

Per qui ja coneix la gamma Piabeli, només dir que és més potent que totes les anteriors cremes. Amb les mateixes – i més – propietats que el famós líquid vermell, pot substituir a qualsevol de les cremes de les altres línies – excepte per les taques, per les que continuem necessitant la línia antitaques, – però amb els resultats més potents i a més curt termini.

Què és la Crema Complemento del Líquido Rojo?

Pot ser una mica difícil entendre que una sola crema pot tenir tantes aplicacions i ser, a més, tan potent en totes les seves vessants.

Podem parlar de tres grans i principals vessants:

Una és de crema facial. O LA crema facial. Activa i manté la frescor de la pell en qualsevol etapa de la vida. Sense necessitat de res més. Aporta lluminositat i vitalitat a les pells apagades i afectades pel cansament. Millora notablement, des de les primeres aplicacions, arrugues, trencaments capil·lars, les bosses dels ulls, les “potes de gall” i la flaccidesa facial. És una crema que reforça des de l’interior i ajuda a la pell a recuperar la seva pròpia capacitat de regeneració. I no només es pot posar també al contorn d’ulls, sinó que és IDEAL per aquesta zona tan delicada.

És una crema compatible amb qualsevol tipus de pell que ens pot acompanyar durant totes les etapes de la vida, des de les pells joves i sense problemes fins a les pells més madures i més exigents, amb senyals marcades d’envelliment.

Per altra banda, és una crema altament eficaç per l’acne, ja que neteja la pell en profunditat i l’ajuda a renovar-se, acabant fins i tot per fer desaparèixer les marques de l’acne. I el que és més important, sense cap acció agressiva. La majoria dels productes per l’acne són agressius i no exempts de riscs per la salut. Tot el contrari a això, Piabeli reforça les pròpies defenses de la pell. En general, tota la gamma Piabeli actua reforçant l’acció de la circulació perifèrica. Els seus components naturals, altament revitalitzants a nivell cel·lular, aporten a la superfície de la pell els nutrients necessaris per, no només hidratar-la i nodrir-la, sinó que, a través de l’aportació d’oxigen, la renova, eliminant les cèl·lules mortes i compensant el PH àcid.

La segona vessant és que és un valuós regal en moltes afectacions dèrmiques. Amb l’ajuda de la loció corporal aplicada als engonals i a la planta dels peus, per drenar i portar cap a fora la intoxicació que causa el problema, la nova crema Complemento del Líquido Rojo, aplicada a nivell local, és la peça clau per moltes afectacions dèrmiques, i, de nou, sense cap agressió, sinó reforçant la pell des de l’interior. Per tant, amb la crema facial tindrem sempre a mà un ungüent universal. I, finalment, és un gran regenerador cel·lular i un potent anti-inflamatori. D’aquí que li’n podríem dir la crema dels primers auxilis, eficaç en talls, cops, cremades, picades d’insectes, urticària, problemes bucals, genitals, post-operatoris, etc. Tanmateix, i sobre tot, és de gran ajuda per alleugerir dolors musculars. 

D’aquí – aquesta multitud de vessants – la qualificació de la nova crema de Piabeli d’ungüent universal. I l’explicació radica en la forma de funcionar de Piabeli, reforçant i estimulant les pròpies forces de la pell.

Aplicació:

S’aplica sola o emulsionat amb la loció de manteniment. D’aquesta manera també allarguem la vida de la crema, ja que realment cal una quantitat molt petita. A més, penetra i s’estén més bé amb l’ajuda de la loció.

COMPRA EL TEU PRODUCTE DE PIABELI!
Truca'ns o envia'ns un correu electrònic demanant el producte que vulguis!

© Copyright 2020 Marina Vilella Stub - Tots els drets reservats