html5 templates

Líquido Rojo

Inigualable, una formulació fruit de la natura.
El Líquido Rojo” és com una mena de “arreglalotodo” totalment natural, altament eficaç i especialment indicat en qualsevol afectació que es manifesti amb inflamació, ferida oberta, cremada, picor, fongs, quists sebacis i clivelles. Essent el principi actiu de vàries de les cremes, és summament potent en casos d'erupció (psoriasi, dermatitis, etc). En aquests casos, però, l'hem d'utilitzar amb precaució, vigilant que la possible crisi de curació no resulti en una reacció massa forta.

Com podem definir “El Líquido Rojo”?

Les primeres quatre coses que venen al cap són, que és un gran regenerador, un estimulador del sistema immuitari, un excel·lent cicatritzant i un potent desinflamant natural. Però és molt més…

Què és i per què serveix, doncs?

Aquestes gotes són un regal de la natura i poden resultar imprescindibles, un cop coneixes el ja quasi llegendari Liquido Rojo, a la farmaciola de qualsevol família. A l’estiu és un gran aliat per baixar la inflamació i combatre la picor de les picades, tant de mosquits (fins i tot del mosquits tigre!), com d’abelles i altres picades de no poca importància.

En la gran majoria de casos n’hi ha prou amb una aplicació, com a molt a repetir al cap d’unes hores o l’endemà. L’eficàcia és sorprenent! Continuant amb l’estiu, produeix un gran alleugeriment en cas de cremades del sol, baixant la vermellor i ajudant a restablir l’equilibri i la sana regeneració de la pell.

És un gran accelerador en la cicatrització de ferides, la ferida es cura més ràpid, la cicatriu queda més bé, tornant la zona afectada més ràpid a la normalitat, pel que resulta un remei post-operatori cada vegada més conegut i recomanat.

S’ha observat una gran eficàcia contra els fongs de tot tipus, estimulant les defenses i restablint l’equilibri de la zona de manera que es puguin combatre de forma natural.

Afegit a la línia revitalitzant dels cabells de Piabeli, fa un efecte de tractament de xoc, frenant eficaçment la caiguda dels cabells.

En les cremades, fins i tot les de més grau, regenera la pell d’una forma i amb una rapidesa absolutament sorprenents, arribant a regenerar les zones afectades, moltes vegades en la seva totalitat, recuperant els porus i fins i tot el pèl.

En cas de mal de coll, podem ingerir unes gotes i fer-les passar lentament pel coll (o diluir-les en aigua i fer-ne gàrgares abans d’empassar-les) tantes vegades al dia com ens en recordem. En la majoria de casos, el mal de coll desapareix en un parell de dies.

També és útil pel mal d’orella. Podem posar un cotó ben mullat amb el “Líquido Rojo” a l’orella, que toqui de forma permanent la inflamació. En uns dies baixa la inflamació i el mal d’orella.

En les aftes bucals i problemes amb les genives, aplicant directament el Líquido Rojo sobre la zona afectada, el problema es soluciona en pocs dies. És un gran aliat en rentats íntims, per ajudar a mantenir la zona sana i combatre els fongs.

Per altra part, també tenim constància d’algunes aplicacions interessants: – Tres o quatre gotes aplicades sota la llengua de forma regular, potencien el sistema immunològic. – Tres o quatre gotes aplicades al quart xacra (a l’altura del cor), regula – i potencia – l’activitat sexual. – Aplicat al plexe solar (situat al punt mig entre la part inferior de l’estèrnum i el melic), millora l’activitat neuronal.

En general, s’ha provat el Líquido Rojo amb resultats sorprenents en casos tan variats com ferides, úlceres varicoses, cremades, caiguda de cabells, ferides d’operacions, aftes bucals, problemes en les genives, herpes labial, fongs, mal de coll (angines), inflamació d’oïdes, rentat íntim, cops, cicatrius, dolors als peus, picades de mosquits i d’abelles i urticària, per només esmentar-ne alguns… La llista és llarga i continua creixent, afegint-se noves experiències i aplicacions que ens permeten ampliar el repertori de la seva utilitat.

Només ens queda esmentar que “el Líquido Rojo” s’aplica a nivell local i que es pot aplicar pur o rebaixat en aigua.

De què està fet?

La formula fou descoberta en 1971 i des de llavors ha estat peça imprescindible en línies (Piabeli) com l’antitaques i la juvenil, atribuint, en part, l’eficàcia d’aquestes dues línies a la presència d’aquesta increïble fórmula. A la seva composició trobem noms com Savia betula berrugosa, Commiphora molmol, Propolis, Folium Betulae, Rosa canina, Salvia Officinalis, Lavendula Angustifolia, Cederla odorata i Bnoswellia carterii. Tots els seus components són de procedència vegetal, pel que la seva composició molecular és similar a la de les nostres membranes. El dermis la tolera sense cap rebuig i aprofita de ple la formula. En fi, que és d’aquelles ampolletes que convé portar sempre a la bossa per a qualsevol situació.

A Espai Natura és un remei al que recorrem cada vegada més per les seves variades aplicacions. Ara bé, dit això, dret a llei també hem de dir, que està classificat com a cosmètic… i que tot el que esmentem aquí són simples experiències que s’han tingut arreu d’Espanya amb aquest cosmètic.

COMPRA EL TEU PRODUCTE DE PIABELI!
Truca'ns o envia'ns un correu electrònic demanant el producte que vulguis!

© Copyright 2020 Marina Vilella Stub - Tots els drets reservats