free web creation software

Línia Repigmentant

La Línia Repigmentant és una línia específica, formulada per a restablir l'equilibri pigmentari de cèl·lules afectades per a qualsevol tipus de carència pigmentària, com el vitiligo. Fins i tot pot arribar a repigmentar cicatrius produïts per talls o cremades.

Amb l'aplicació continuada de la línia repigmentant, combinada amb freqüents exposicions curtes al sol, es produirà un lleu envermelliment al centre de la zona afectada, que es convertirà en petits punts més foscos. Això indica que s'està activant la pigmentació de la zona. Poc a poc, aquests primers punts inicials augmentaran fins cobrir la totalitat de la zona afectada. És important exposar la zona afectada una mica cada dia al sol per activar la melamina. 

És freqüent que la repigmentació es produeixi més ràpidament a cara i escot i molt més lentament en mans, braços, cames i peus, però és igualment eficaç en totes les parts del cos.

En les èpoques de l'any en les que no podem exposar la zona afectada al sol, és igualment convenient aplicar la Línia repigmentant, doncs d'aquesta forma s'anirà condicionant la pell per a rebre a la primavera els primers raigs de sol. Un cop corregit i millorat el problema, s'aconsella aplicar esporàdicament el producte com a manteniment o prevenció.

La línia consta, com totes les línies de Piabeli, d'una loció i una crema.

Tant la crema com la loció posseïxen una adequada formulació, reforçada, entre altres components naturals, per olis essencials de sàlvia, canyella i sàvia de bedoll, components que ajuden a establir els desequilibris pigmentaris. 

La línia Repigmentant està indicada per a tot tipus de pells: normals, greixoses, seques i mixtes, amb desequilibris pigmentaris associats a patologies de deficiències localitzades de pigmentació. 

També és eficaç en pells sense problemes de deficiències pigmentàries, per a accelerar el bronzejat a l'estiu.

Aplicació:

Amb la cara neta, aplicar la loció o la crema, de forma alterna. Es pot aplicar la crema de dia i la loció de nit o al revés). La loció ve en un còmode envàs de spray, ideal per a ruixar directament sobre la cara. La crema s'aplica amb un petit massatge.

Aplicació recomanada per Espai Natura: 

Emulsionar una petita quantitat de crema amb la loció. D'aquesta manera, s'optimitza l'absorció, tant de la crema com de la loció, i s'aconsegueix una textura ideal per a cada pell. La crema té una textura molt rica, i amb l'emulsió de la loció, la textura es personalitza, els ingredients de la crema i la loció, respectivament, funcionen en perfecta sinergia, i la crema s'absorbeix molt més bé.

Durant l'exposició al sol, s'aplicarà la loció a intervals de 15 minuts. Si l'exposició supera els 60 minuts, s'aplicarà primer la crema, i a continuació la loció a intervals de 15 minuts.

Es necessari prendre el sol de forma moderada per activar la melamina.

Per a reforçar qualsevol tractament Piabeli:

En tots els tractaments Piabeli, el tractament base amb la loció corporal és essencial per obtenir un bon resultat. El tractament base és la que depura i prepara el terreny per a rebre el tractament específic. El tractament base es fa amb la loció corporal aplicada de nit, segons el protocol.


COMPRA EL TEU PRODUCTE DE PIABELI!
Truca'ns o envia'ns un correu electrònic demanant el producte que vulguis!

© Copyright 2020 Marina Vilella Stub - Tots els drets reservats