free website templates

1. TRACTAMENT DE ROSÀCIA

La rosàcia és una malaltia bastant habitual de la pell blanca, que sobre tot afecta a les dones.
Comença amb un envermelliment de la part central de la cara o de les galtes, nas o front. De vegades també al coll o al pit.
Quan la rosàcia progressa, poden aparèixer altres símptomes com l’envermelliment semi-permanent, dilatació dels vasos sanguinis de la cara, petits granets i picor.

El tractament de la Rosàcia amb PIABELI és altament eficaç, segur i gens agressiu. Utilitzariem la loció corporal a les nits com a base del tractament (seguint el protocol de posar-lo en punts del sistema limfàtic, en relax i amb els ulls tancats. A Espai Natura rebreu una explicació personalitzada i per escrit.

- La CREMA COMPLEMENTO LÍQUIDO ROJO posada localment. Nota: És preferible començar per només la loció corporal un parell de setmanes fins veure si ha una crisi forta de curació. Aquesta crisi de curació pot aparèixer un cop començat el tractament amb Piabeli i durant un temps (3-4 setmanes). Encara que molest, no ha de ser motiu de preocupació, sinó tot el contrari, és senyal que el cos està reaccionant positivament al tractament. Les crisis depuratives són una part important del procés de regeneració i per tant, contribueixen a restablir l’equilibri intern.
Mobirise

2. TRACTAMENT D'UNA DERMATITIS ATÒPICA

La Dermatitis atòpica és una malaltia inflamatòria de la pell caracteritzada per lesions en forma d’envermelliment, intensa picor i sequedat.
És el mateix que èczema atòpica i se sol associar a una pell seca que s’irrita amb molta facilitat.
La Dermatitis atòpica té una base immunològica; és a dir, hi ha un desequilibri en les cèl·lules que mantenen les defenses de l’organisme, de forma que la persona reacciona de manera exagerada als estímuls ambientals, (substàncies que produeixen al·lèrgia o que irriten, gèrmens, estímuls emocionals, sudoració...) 
Piabeli ha solucionat amb gran èxit nombrosos casos de dermatitis, en alguns casos aplicant la loció corporal i, en altres, amb l’ajuda de la “crema complemento del líquido rojo”.
Durant l’evolució del procés i com a conseqüència de l’aplicació diària de la Loció Corporal, es poden manifestar diferents brots curatius, cada brot de menor intensitat que l’anterior. Això no ha de ser motiu de preocupació, al contrari, ja que es tracta simplement de les crisis depuratives habituals d’un tractament eficaç que va a l’arrel del problema. Aquestes crisis depuratives són part important del procés de restablir l’equilibri.

 Tractament habitual:
Durant un parell de setmanes, aplicar només la loció corporal de nit, a la planta dels peus + engonals, abdomen, aixelles i ganglis limfàtics del coll, de forma alterna, un cop acostat al llit, en relax i amb els ulls tancats: 1era nit: planta dels peus + engonals 2a nit: planta dels peus abdomen 3a nit: planta dels peus + aixelles 4a nit: planta dels peus + coll Aquesta és la base del tractament.

Després, si cal, podem afegir crema complemento de forma local varis cops al dia. També s’ha aconseguit bons resultats aplicant només la crema complemento de forma local varis cops al dia. Però generalment és la base del tractament, l’aplicació de nit de la loció corporal, que assegura l’èxit del tractament.


 Consells addicionals:
Evitar un excés de marisc, picants, carns vermelles, aliments molt salats o processats, aliments àcids, quètxup, alcohol, formatges i refrescs surats o amb gas. Mantenir una dieta sana i equilibrada i beure mínim 2 litres d’aigua al dia.
Mobirise

CAS 1:
Una important millora després de tan sols unes poques aplicacions de la “crema complemento del líquido rojo”

CAS 2:
Tres mesos de tractament amb la loció corporal a la nit, seguint el protocol establert i “crema complemento de líquido rojo” d’aplicació local varis cops al dia.

Mobirise

3. TRACTAMENT DE CREMADES

Aquesta cremada es va curar en tan sols 15 dies.

Què vam fer?

Tractament Piabeli:
Crema complemento líquido rojo
Líquido rojo, varis cops al dia.

Els resultats parlen per si sols...

Mobirise

COMPRA EL TEU PRODUCTE DE PIABELI!
Truca'ns o envia'ns un correu electrònic demanant el producte que vulguis!

© Copyright 2020 Marina Vilella Stub - Tots els drets reservats