free bootstrap templates

Línia Revitalitzant

Com tota la gamma Piabeli, la línia revitalitzant, col·labora en l'activitat del rec perifèric, revitalitzant la funció renovadora en cabell fràgils, sense vida i amb freqüents caigudes, ajudant molt eficaçment a restablir bulbs dèbils i anèmics.
Revitalitza els cabells fràgils, sense vida o amb freqüents caigudes, ajudant a restablir els bulbs dèbils i anèmics. Molt indicat en qualsevol problema capil·lar, i molt especialment en l'alopècia, global o en zones concretes del cap. En aquest últim cas, reforçarem la loció afegint 15 ml de líquido rojo per 200 ml de loció revitalitzant.

La línia capil·lar està indicada per a tot tipus de cabell: normals, greixosos, fins i secs, i consta, com totes les línies de Piabeli, d'una crema i una loció.

Aplicació:

Quan no hi ha un problema específic i l'objectiu és mantenir, conservar i enfortir el cabell, aplicar la loció tots els matins, procurant arribar al cuir cabellut. La loció no deixa greixós el cabell, al contrari, dóna vida, volum i brillantor.

En els casos específics de bulbs dèbils o amb freqüents caigudes del cabell, s'aplicarà igualment la loció a diari als matins, aplicant, a més, la crema 1 o dos dies per setmana, a la nit abans de rentar el cap, o o 1-2 hores abans de rentar el cap. En cas de calvície, podem aplicar la crema sobre la zona cada nit i, sobre tot, reforçar la loció amb líquido rojo. 

Per a reforçar qualsevol tractament Piabeli:

En tots els tractaments Piabeli, el tractament base amb la loció corporal és essencial per obtenir un bon resultat. El tractament base és la que depura i prepara el terreny per a rebre el tractament específic. El tractament base es fa amb la loció corporal aplicada de nit, segons el protocol.

COMPRA EL TEU PRODUCTE DE PIABELI!
Truca'ns o envia'ns un correu electrònic demanant el producte que vulguis!

© Copyright 2020 Marina Vilella Stub - Tots els drets reservats