free responsive website templates

Línia Juvenil

La línia Juvenil està indicada per a tots tipus de pell: normals, greixoses, seques o mixtes. I, tot i el seu nom, tant és per a pells joves com per les més madures. La crema juvenil també té un efecte sorprenent i molt poderós en cames amb capil·lars trencats, estries, varius, mala circulació o pesades i amb dolors.

En aplicar la crema o la loció, s'estimularà el rec perifèric, produint-se en la dermis una alta concentració de cèl·lules de defensa. Amb l'aplicació diària de Piabeli Línia Juvenil, s'iniciarà un autèntic procés renovador, que pot durar entre un parell de mesos o 7-9 mesos, depenent de la gravetat del cas. 

Un cop conclòs aquest procés renovador, s'experimentarà, en la zona tractada, una sorprenent millora, doncs no tan sols desapareixeran les típiques marques d'acne, sinó quedaran eliminats marques antigues, com cicatrius i marques profundes a la pell. En molts casos, i si continuem aplicant el producte, pot, fins i tot, reproduir-se el teixit epitelial perdut. I tot això, evidentment sense necessitat de cap "tractament" convencional, com serien antibiòtics, anticonceptius, cortisona, etc., ni tampoc altres sistemes de neteja, com banys de vapor o les dolorosos extraccions manuals de punts negres i barbs, que, lluny de millorar el problema, en molts casos, atrofien els porus i contagien les cèl·lules del voltant no afectades. 

Aplicació:

Amb la cara neta, aplicar la loció o la crema, de forma alterna. Es pot aplicar la crema de dia i la loció de nit o al revés. La loció ve en un còmode envàs de spray, ideal per a ruixar directament sobre la cara. La crema s'aplica amb un petit massatge.

Aplicació recomanada per Espai Natura:

Emulsionar una petita quantitat de crema amb la loció. D'aquesta manera, s'optimitza l'absorció, tant de la crema com de la loció, i s'aconsegueix una textura ideal per a cada pell. La crema té una textura molt rica, i amb l'emulsió de la loció, la textura es personalitza, els ingredients de la crema i la loció, respectivament, funcionen en perfecta sinergia, i la crema s'absorbeix molt més bé. 

També s'han aconseguit bons resultats només amb l'ús de la loció, prescindint en aquest cas de la crema. Però això depèn de la gravetat del cas i de si hi ha marques antigues a recuperar.

Per a reforçar qualsevol tractament Piabeli:

En tots els tractaments Piabeli, el tractament base amb la loció corporal és essencial per obtenir un bon resultat. El tractament base és la que depura i prepara el terreny per a rebre el tractament específic. El tractament base es fa amb la loció corporal aplicada de nit, segons el protocol.

COMPRA EL TEU PRODUCTE DE PIABELI!
Truca'ns o envia'ns un correu electrònic demanant el producte que vulguis!

© Copyright 2020 Marina Vilella Stub - Tots els drets reservats