website design templates

Línia Cavaller

La línia cavaller, acaba definitivament amb els pèls enquistats, calma, desinfecta, refresca, tonifica… i fidelitza. Els nostres fidels de la loció cavaller ho confirmen: amb diferència millor que qualsevol after shave.

Alleugera la irritació de la pell després de l’afaitat i evita la formació d’arrugues. Cuida i protegeix les pells de totes les edats, evita la formació d'arrugues i atenua les ja existents en pells cansades i envellides.

Tant la loció com la crema estan reforçades, entre altres components naturals, per extractes d'eucaliptus, xiprer i sàvia viva de bedoll, tots ells de reconegut poder antisèptic i antiinflamatori. 

La seva aplicació produeix una sensació immediata de frescor i benestar en pells inflamades i envermellides després de l'afaitat. 

La Línia Cavaller està indicada per a tot tipus de pells: normals, greixoses, seques i mixtes, joves i madures. 

Aplicació:

Després de l'afaitat, aplicar la loció generosament per cara i coll. La loció ve en un còmode envàs de spray, ideal per a ruixar directament sobre la cara.

Pels homes que volen un extra de cura, nutrició i hidratació, aplicar a continuació o a la nit, la crema cavaller, emulsionant, si s'escau, amb una mica de loció per optimitzar la textura.

COMPRA EL TEU PRODUCTE DE PIABELI!
Truca'ns o envia'ns un correu electrònic demanant el producte que vulguis!

© Copyright 2020 Marina Vilella Stub - Tots els drets reservats