free bootstrap templates

Línia Antitaques

La línia Antitaques consta, com totes les línies de Piabeli, d'una loció i una crema.

Tant la crema com la loció estan reforçades per olis essencials de llimona, eucaliptus i sàvia de bedoll, tots ells de reconegut efecte dermonetejador. També contenen oli de germen de blat, molt ric en vitamina E, ben conegut pel seu ampli poder antioxidant.

La Línia Antitaques pot, com totes les línies de Piabeli, ser utilitzada tant a nivell facial com corporal i està indicada per a tot tipus de pell: normals, greixosos, seques i mixtes, que necessiten restablir l'equilibri d'excessos pigmentaris.

Aplicació: 

Amb la cara - o zona a tractar - neta, aplicar la loció o la crema, de forma alterna. Es pot aplicar la crema de dia i la loció de nit o al revés). La loció ve en un còmode envàs de spray, ideal per a ruixar directament sobre la cara. La crema s'aplica amb un petit massatge.

Aplicació recomanada per Espai Natura: 

Emulsionar una petita quantitat de crema amb la loció. D'aquesta manera, s'optimitza l'absorció, tant de la crema com de la loció, i s'aconsegueix una textura ideal per a cada pell. La crema té una textura molt rica, i amb l'emulsió de la loció, la textura es personalitza, els ingredients de la crema i la loció, respectivament, funcionen en perfecta sinergia, i la crema s'absorbeix molt més bé.

Es necessari protegir-se del sol durant el tractament, evitant l'exposició directa i aplicant cremes solars per sobre de la loció i/o crema.


Per a reforçar qualsevol tractament Piabeli:

En tots els tractaments Piabeli, el tractament base amb la loció corporal és essencial per obtenir un bon resultat. El tractament base és la que depura i prepara el terreny per a rebre el tractament específic. El tractament base es fa amb la loció corporal aplicada de nit, segons el protocol.

COMPRA EL TEU PRODUCTE DE PIABELI!
Truca'ns o envia'ns un correu electrònic demanant el producte que vulguis!

© Copyright 2020 Marina Vilella Stub - Tots els drets reservats