amp template

Línia corporal

La Línia Corporal és un dels productes més sorprenents de Piabeli. La loció aplicada a la zona engonal, abdominal, aixelles i ganglis limfàtics, junt amb l'aplicació a la planta del peus, activa de forma molt potent el tren de drenatge limfàtic, essent un component imprescindible com a coajudant en tots els tractaments Piabeli. Aplicant la loció al ventre o a la zona engonal, es redueix de forma espectacular la retenció de líquids i cel·lulitis de qualsevol part del cos, sense necessitat d'aplicar-la localment, (coll, braços, cintura, malucs, músculs).

Indicacions
A part d'actuar com a coajudant en tots els tractaments Piabeli, elimina la sensació de cansament, ajuda a dormir més bé, reafirma el to muscular, redueix el teixit adipós (cel·lulitis) i millora les estries.
La línia corporal de Piabeli també està indicada en casa de cremades de sol, irritacions després de la depilació, afavorint la sortida a la superfícies dels pèls enquistats. Calma, reconforta, reafirma i regenera.
Excel·lent aliat en la cura de mans i peus ressecs amb descamació i per a millorar les ungles febles i trencadisses.


Aplicació:
Cel·lulitis: Un cop al llit i en relax (amb els ulls tancats), s'aconsegueixen molt bons resultats aplicant la loció, alternant la zona engonal amb la zona del ventre + a la planta del peus. 
Aplicació a la zona engonal: Aplicar generosament als engonals i romandre en relax mínim 1/2 hora amb els ulls tancats.
Aplicació a la zona del ventre: Aplicar la loció a l'abdomen i ventre, deixant aquesta zona al descobert i tapant la resta del cos durant 1/2-1 hora, amb els ulls tancats. També podem aplicar la loció corporal per tot el cos després del bany o dutxa.

També podem seguir el protocol per l'aplicació de la loció corporal:
Amb els ulls tancats i en relax, preferiblement al vespre abans d’anar a dormir, aplicar:
1er dia: A la planta dels peus i engonals.

2on dia: A la planta dels peus i zona del ventre + hepàtic-biliar.

3er dia: A la planta dels peus i aixelles.

4art dia: A la planta dels peus i ganglis limfàtics del coll.

… i tornar a començar.

Per a reforçar l'acció l'acció anti-cel·lulítica podem alternar crema i loció de la següent manera:
A dies alterns, aplicar la loció un dia i la crema el següent, a l'abdomen i el ventre. Quan apliquem la loció, deixarem aquesta zona al descobert i tapant la resta del cos durant 1/2-1 hora. Quan apliquem la crema, es tapa la zona d'aplicació igual que la resta del cos. 
Per a reafirmar: Aplicar un cop per setmana la crema corporal per tot el cos. 
Com antiestries: Realitzar a diari un massatge amb la crema corporal sobre la zona a tractar. 
Depilació: Per afavorir la sortida a la superfície de pels enquistats, aplicar la crema o la loció després de la depilació.

En tots els tractaments Piabeli, el tractament base amb la loció corporal és essencial per obtenir un bon resultat. El tractament base és la que depura i prepara el terreny per a rebre el tractament específic.

COMPRA EL TEU PRODUCTE DE PIABELI!
Truca'ns o envia'ns un correu electrònic demanant el producte que vulguis!

© Copyright 2020 Marina Vilella Stub - Tots els drets reservats