how to build your own site for free

Línia de manteniment

La línia de manteniment consta, com totes les línies de Piabeli, d'una loció i una crema.
Conté, entre altres ingredients naturals, extracte de rosa damascena, clavell, sàvia fresca de bedoll, flors de romaní i oli de germen de blat, que, degut al seu alt contingut en fosfolípids, actua com a vehicle dels principis actius.

Tant la crema com la loció són una excel·lent base de maquillatge. El maquillatge es manté perfecte durant més temps i no agredeix tant la pell.
Tant la crema com la loció també tenen un efecte netejador, expulsant cèl·lules mortes i activant la renovació cel·lular de la pell.
La línia de manteniment està indicada per a tots tipus de pell: normals, greixoses, seques o mixtes, joves i madures.
La crema també és ideal per la sequedat de colzes, talons, mans i peus i per a prevenir i atenuar estries.

Aplicació:

Amb la cara neta, aplicar la loció o la crema, de forma alterna. Es pot aplicar la crema de dia i la loció de nit o al revés). La loció ve en un còmode envàs de spray, ideal per a ruixar directament sobre la cara. La crema s'aplica amb un petit massatge.

Aplicació recomanada per Espai Natura:

Emulsionar una petita quantitat de crema amb la loció. D'aquesta manera, s'optimitza l'absorció, tant de la crema com de la loció, i s'aconsegueix una textura ideal per a cada pell. La crema té una textura molt rica, i amb l'emulsió de la loció, la textura es personalitza, els ingredients de la crema i la loció, respectivament, funcionen en perfecta sinergia, i la crema s'absorbeix molt més bé. 

Com a mascareta:
Quan disposem de més temps, la loció és una mascareta excel·lent, aplicant-la de la següent forma: Estirats i en relax i, sobre tot, amb els ulls tancats, ruixar una quantitat generosa de loció de manteniment sobre la cara. Deixar-la actuar uns 15 minuts. Es notarà una sensació de pessigolleig. Això és senyal que la microcirculació s'està activant. És important no tocar la cara mentre actuï, per no interrompre el procés. Acte seguit, es notarà una tibantor. Vol dir que està en marxa el procés renovador d'exfoliació de cèl·lules mortes de la pell. Al cap d'aprox. 15 minuts, el procés haurà conclòs. Els resultats són immediatament visibles, lluint la pell ara una nova frescor. 

Aquesta mateixa aplicació de la loció també té efectes realment sorprenents sobre coll i escot, per combatre la flaccidesa i tonificar.

Per què amb els ulls tancats? És per a canalitzar millor el rec cap a la dermis, ja que la sang habitualment flueix cap als ulls quan aquests estan oberts. La vista absorbeix molta energia, i amb els ulls tancats aquesta energia s'aprofita per activar el rec perifèric on posem la loció.

Per a reforçar qualsevol tractament Piabeli:
La línia de manteniment és per a pells sense un problema específic i, per tant, habitualment no la farem servir per un problema en concret. Tot i així, l'acció de Piabeli es veurà reforçada pel tractament base amb la loció corporal, aplicada de nit, segons el protocol.

COMPRA EL TEU PRODUCTE DE PIABELI!
Truca'ns o envia'ns un correu electrònic demanant el producte que vulguis!

© Copyright 2020 Marina Vilella Stub - Tots els drets reservats