Mobirise

Més enllà d’una cosmètica... 


A Espai Natura som especialistes en la cura de la pell.


Fa ja quinze anys que Espai Natura va apostar per Piabeli, quan encara era completament desconeguda, i la nostra feina, des de llavors, per donar a conèixer les virtuts d’aquesta potent gamma de productes, ha estat incansable, tant en forma de xerrades, com mitjançant la nostra revista Espai de Llum i les sessions de flaix de bellesa a la cabina Cleopatra. Però la veritat és que continuem sorprenent-nos de la seva eficàcia i de la seva creixent llista d’aplicacions.


Piabeli és una línia de productes totalment artesanal, a base de sàvia de bedoll fermentada, una gran selecció de productes vegetals de primera qualitat, cera d’abelles i olis essencials molt purs, en una fórmula alquímica excepcional, que ofereix solució a problemes sovint qualificats com crònics.


Actua enfortint les pròpies defenses de la pell, és a dir, reforçant la capacitat de la pròpia pell de mantenir-se jove i sana.


Neteja i condiciona els porus, per aconseguir una bona oxigenació i activar el rec sanguini. D’aquesta manera “dóna vida” a la pell i estimula la seva renovació cel·lular. Més enllà d’una cosmètica cosmètica... Piabeli és la marca per la que ens coneix més gent. Molt més que una cosmètica – per cert, d’una qualitat excel·lent i amb uns resultats sorprenents – és la primera elecció quan ens trobem davant de problemes de pell sovint qualificats com crònics o incurables.

Mobirise

Línia corporal

La Línia Corporal és un dels productes més sorprenents de Piabeli. La loció aplicada a la zona engonal, abdominal, aixelles i ganglis limfàtics, junt amb l'aplicació a la planta del peus, activa de forma molt potent el tren de drenatge limfàtic, essent un component imprescindible com a coajudant en tots els tractaments Piabeli.

Aplicant la loció al ventre o a la zona engonal, es redueix de forma espectacular la retenció de líquids i cel·lulitis de qualsevol part del cos, sense necessitat d'aplicar-la localment, (coll, braços, cintura, malucs, músculs).

Degut a la seva poderosa formulació, reforçada per olis essencials de sàlvia, lemongrass, bedoll i romaní (tots ells de conegut efecte vasodilatador), la loció corporal de Piabeli col·labora molt eficaçment en l'activació del rec perifèric, revitalitzant el to muscular i augmentant l'absorció d'oxigen, element indispensable per una perfecte renovació cel·lular.

Amb l'aplicació de la loció Piabeli, com s'indica a les instruccions, s'aconseguirà una gran millora a les zones afectades per la cel·lulitis, reduint estries, difuminant capil·lars trencats i tensant i revitalitzant la flaccidesa de qualsevol tipus de pell.

Mobirise

Líquido Rojo

Inigualable, una formulació fruit de la natura

“El Líquido Rojo” és com una mena de “arreglalotodo” totalment natural, altament eficaç i especialment indicat en qualsevol afectació que es manifesti amb inflamació, ferida oberta, cremada, picor, fongs, quists sebacis i clivelles. Essent el principi actiu de vàries de les cremes, és summament potent en casos d'erupció (psoriasi, dermatitis, etc). En aquests casos, però, l'hem d'utilitzar amb precaució, vigilant que la possible crisi de curació no resulti en una reacció massa forta.

Com podem definir “El Líquido Rojo”?
Les primeres quatre coses que venen al cap són, que és un gran regenerador, un estimulador del sistema immuitari, un excel·lent cicatritzant i un potent desinflamant natural. Però és molt més….

Mobirise

Crema Complemento Líquido Rojo

Tot un món d’aplicacions en una sola crema.

Hidratant, nutritiva, cicatritzant, regenerant, renovadora, estimulador dèrmic i un potent antiinflamatori. I tot en una sola crema. D’aquí que quasi se la podria anomenar l’ungüent universal. O la crema de primers auxilis. O LA crema facial.

Per qui ja coneix la gamma Piabeli, només dir que és més potent que totes les anteriors cremes. Amb les mateixes – i més – propietats que el famós líquid vermell, pot substituir a qualsevol de les cremes de les altres línies – excepte per les taques, per les que continuem necessitant la línia antitaques, – però amb els resultats més potents i a més curt termini.

Mobirise

Gema de luz

"Ha nescut una estrella"

Si ja ets un gran fan de la Crema Complemento de Piabeli, la nova estrella, GEMA DE LUZ, et captivarà.

Amb aquesta fòrmula nova i reforçada, GEMA DE LUZ és la NOVA ESTRELLA de Piabeli.

COMPRA EL TEU PRODUCTE DE PIABELI!
Truca'ns o envia'ns un correu electrònic demanant el producte que vulguis!

© Copyright 2020 Marina Vilella Stub - Tots els drets reservats